Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Duurzaam Café September!

“Een plek om elkaar informeel te ontmoeten, van gedachten te wisselen, ervaring te delen en te inspireren”, dat is het uitgangspunt van het vernieuwde Duurzaam Café dat vanaf april weer maandelijks wordt georganiseerd wordt op ‘de Wijk van Morgen’ in Heerlen.

Iedere eerste donderdagmiddag van de maand creëert S-Built in een informele setting een ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid, energietransitie, circulair bouwen en aanverwante onderwerpen. Tijdens deze events staat steeds weer een ander thema centraal. Niet alleen S-Built, maar ook haar partners kunnen een onderwerp invullen. Met korte presentaties van interessante sprekers worden de thema’s onder de aandacht gebracht. Met als doel kennismaking, discussie en kennisdeling. Ieder Duurzaam Café wordt afgesloten met een informele borrel.

Met nieuw leven in blazen van een Duurzaam Café op ‘de Wijk van Morgen’ wil het Center of Expertise S-Built haar community een plek geven en nadrukkelijk anderen geïnteresseerden en professionals een platform bieden om in contact te komen met nieuws, innovaties en ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie en circulair bouwen.

Het Duurzaam Café is gratis toegankelijk en start om 15.00u. Aanmelden kan via happening@sbuilt.nl
Locatie: Center of Expertise S-Built, Tesla 5, 6422 RG Heerlen (Avantis)

Noteer ook alvast de komende Duurzaam Café data in uw agenda:
05 oktober, 02 november en 07 december.