S-Built Incubator

Bron voor duurzame innovatieskuiken
Startende bedrijven zijn met hun nieuwe kennis, frisse blik, enthousiasme en slagvaardigheid de bron voor duurzame innovaties en werkgelegenheid. S-Built Incubator is een professionele omgeving met een hoge toegevoegde waarde die het mogelijk maakt om de startfase van innovatieve duurzame ondernemingen te versnellen. Hiermee vergroot S-Built Incubator de kans op succes van startende ondernemingen en verkort de time to market van hun producten.

Ben jij op zoek naar financieel advies, persoonlijke coaching, investeerders, banken en/of zakenpartners, een klankbord, marktonderzoek of hulp bij productontwikkeling? Of zoek je ondersteuning inhet opzettenvan een team of bij het productieproces? S-Built Incubator onderhoudt actief een netwerk van partijen die een rol kunnen spelen bij de ontwikkeling van je bedrijf, van investeerders tot wetenschappers.

Ondersteuningsprogramma
Samen met haar partners biedt S-Built Incubator een uitgebreid ondersteuningsprogramma aan (door-)startende ondernemers. Coaching door ervaren ondernemers, gericht advies van specialisten, business angels die helpen bij het vinden van co-investeerders, toegang tot R&D faciliteiten voor productontwikkeling, kennisontwikkeling in masterclasses, workshops en evenementen. We helpen bij het vinden van de juiste informatie, contacten, klanten, investeerders of partners.

Daarnaast biedt S-Built Incubator een stimulerende en inspirerende omgeving met flexibele werkplekken en alle benodigde kantoorfaciliteiten. Zo helpt S-Built Incubator jou bij het realiseren van de start en groei van jouw bedrijf.

Ben jij benieuwd naar wat wij doen of wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op of loop gewoon eens binnen!
Download ook eens het startersmagazine van de kamer van Koophandel!


S-Built Incubator
Tesla 5 (Avantis)
6422 RG Heerlen
info@sbuilt.nl